Промо за автора

ИЗВИНЯВАЙ, МОЛЯ ТЕ ПРОСТИ МИ,

ОБИЧАМ ТЕ, БЛАГОДАРЯ ТИ!

Промо за автора

Защо моите  авторски продукти  са  насочени  към овладяването и страховете на хората?

 Трансформирането и сприятеляването със страховете е в основата на превъзмогването на задръжките, които си поставяме, за да не сме щастливи и постигаме нашите мечти. Да си простим за грешките, които всъщност за бог са опит на душата.

 Чрез нашите мечти, мечтите на цялото човечество, чрез насищането на това новаторско и оптимистично съзнание вселената се разширява. Тя иска ние да мечтаем, плануваме и сбъдваме.

Започването на тази онлайн практика, бе провокирано от моите страхове, които аз погледнах през очите на бог.  Приех  ги, като провокация да се събудя, да започна да ги използвам, за да се развивам и да се справям с тях и  да ги отчитам, като лични победи. Сприятелих  се със страховете си, след като години ги потисках и те вилняха в живота ми.

 Благодарна съм на много хора от интернет,  които лично не познавам, но благодарение на тях, аз тръгнах към  моето осъзнаване. 

Енергията на моята мисъл-желание:  да възвърна личната си силата,  моето истинско „аз“ постави  тези хора на пътя ми.  Един вид  успях да осмисля  живота си.   Думите им отключиха моята заспала лична сила.

Бих желала всеки, който се докосне до моите думи и моите продукти, които аз създавам с много любов и желание,  да са като искра в душата и съзнанието на всеки един човек,  закупил продуктите и харесал мотивационните видеа в ютуб канала ми:  „Карти за лична сила“.

Желая тези хора да се обърнат към страховете си честно. Да видят, че тези страхове са им приятели и да ги използват, като стъпало нагоре, за да започнат да се променят и търсят помощ  от различни източници  като: книги, статии, видеа  в интернет, случайни хора, които вселената дава щедро на този, който го пожелава от сърце и търси промяна за най-свише добро на своята божествена душа.


ДИПЛОМИ И СЕРТИФИКАТИ